Onze Zalen

In ons bedrijf hebben we verschillende ruimtes voor feesten, partijen, vergaderingen of diners.

De Harmoniezaal

Voor de grote bruiloften en partijen hebben we de harmoniezaal. Deze zaal is 242 m2 groot en is dmv scheidingswanden op te splitsen in kleinere ruimtes. Deze zaal is ideaal voor bruiloften en partijen, maar ook vergaderingen en recepties passen er perfect. Feesten tot 200 personen en recepties tot 300 personen zijn geen probleem, maar ook voor een buurtfeest van 50 personen is deze zaal geschikt.

De zaal beschikt over een eigen vaste bar, een aparte garderobe en een toiletgroep met invalidetoilet. Ook is er een moderne geluidsinstallatie aanwezig met cd-speler en (draadloze) microfoons. Ook een beamer met scherm (250 x 250 cm) is op verzoek aanwezig.

De Gildekamer

De gildezaal grenst aan het café en is ideaal voor kleinere feestjes tot ca. 40 personen. Ook is de gildekamer ideeal voor vergaderingen of diners. De gildekamer is ingericht met het materialen van het St. Joris gilde. Zo hangt er het zilverwerk en een kruisboog, maar ook oorkondes en foto’s. Lees meer over onze Gildekamer.

De serre

Wilt u gezellig even een kopje koffie drinken of even rustig een biertje drinken, dan kunt u rustig in de serre zitten. De serre grenst vast aan het café, maar is toch een aparte ruimte.